Fashion

Gsus bike

Nederland is het land van de fietsen; wie heeft er nu geen bike in z'n bezit?! Gsus, het ultieme Neerlandse merk dat 't heeft gemaakt in het buitenland, brengt dit jaar een eigen fiets uit: een klein Japans monster, zoals ze 'm zelf noemen...

"Op één van onze vele reizen rond de wereld, viel ons nieuwsgierige ook op een fenomeen dat dicht bij ons fiets-liefhebbende hart lag," zo vertelt Gsus. "Een superkleine bike, die natuurlijk onmisbaar is in een enorme metropool als Tokio. De fiets heeft superveel voordelen: het is niet zwaar, je kunt hem de trap op tillen, meenemen in de trein én het is leuk om er op te fietsen. Wie zou zoiets nou niet willen hebben in een grote stad?"

Alles wat het merk nodig had, was goede expertise. En die vonden ze al snel in hun thuisland, Nederland! Samen met Urban Bike Concepts uit Utrecht creërden ze het ultieme fiets-concept voor "urban bike riding", zoals dat zo hip genoemd wordt.

Deze bike zal te koop zijn vanaf april 2008, natuurlijk in een limited editon, zoals dat altijd gaat bij dit soort 'gadgets'. En het prijskaartje? € 999,-.... (Monique)

Deel dit artikel
Back to top