Fashion

Fashionscene’s Straat van de Week: week 30

In samenwerking met NLstreets.nl selecteren wij elke week een leuke winkelstraat in Nederland voor je. En dan niet de Kalverstraat, maar juist de minder bekende winkelstraten in de leukste buurten van een stad. Zo vind je de winkels waar je heen wilt in plaats van de winkels waar je al bent geweest. Deze week: de Bergen in Eindhoven…

 

Op de Kleine Berg en de Bergstraat vind je de bijzondere speciaalzaakjes van Eindhoven. Dit artistieke deel van het centrum herbergt een bonte verzameling van leuke en bijzondere speciaalzaken, antiek-, boeken-, tweedehandswinkels en galeries.

MagdaMagda

Winkeltip 1: Magda

Bij Magda kun je terecht voor een uitgebreid assortiment kleding: jurkjes, blousjes, truitjes met vrouwelijke vormen, maar ook jeans. Daarnaast vind je er een kleine collectie schoenen.

Merken

Onder meer Fred Perry, April77, Vadumsrum, Minimum, Cheap Monday, Sunday Sun, Wood Wood, Boxfresh, On Tour, Designers remix collection, Fenchurch, Adidas, Psycho en Cowboy.

T-ShuT-Shu

Winkeltip 2: T-Shu

Onder het motto ‘we rock your socks’ is T-shu een waar walhalla voor menig sneakerfreak. T-shu is onderscheidend van de rest door de verkoop van premium sneakers, tees & lifestyle. De winkel heeft niet alleen een groot assortiment en een vernieuwend aanbod, maar is tegelijkertijd ook een ontmoetingsplek voor sneakerliefhebbers. Voor en door liefhebbers, waarbij de accenten in de winkel liggen op het bedienen van de echte sneakerfreak: bij T-shu is de klant koning.

Merken

Nike, Adidas, Vans, Asics, Converse, New Balance, Puma, Reebok, Keep, Clae en veel meer.

TimelessTimeless

Winkeltip 3: Timeless

Een weelde aan exotische stijlen, modern en historisch, vloeit samen in dit mooie winkeltje. Breng een bezoek aan Timeless voor een scala aan decoratieve artikelen en sieraden, afkomstig van over de hele wereld. Voor Barok-stoelen, antieke Indiase kasten, Oosterse lampen, oude kroonluchters, Marokkaans aardewerk, mozaïektafels, Moorse vloertegels en veel ander exotisch moois ben je bij Timeless aan het juiste adres.

Merken

De filosofie van Timeless is zoals gezegd niet geënt op merken, maar voor het bijzondere Colorique maakte eigenares Birgit Coehorst een uitzondering.

Voor meer winkeltips in Eindhoven, check NLStreets.nl.

Deel dit artikel
Back to top