Fashion

RingsEclectic

Vooraanstaande magazines als Vogue, Elle, Harpers Bazaar en Instyle zijn er al helemaal gek van; RingsEclectic by Melanie Lynn. Bijzondere oversized ringen waar niemand omheen kan!

Elke ring is een kunstwerkje op zich: sommige modellen hebben tot wel 5 verschillende componenten aan de bovenkant bezet met kleine kristallen, maansteen, parels of fijn geslepen glas.

Ontwerpster van deze juweeltjes is Melanie Lynn Macy. Haar ervaring in het ontwerpen van verschillende producten heeft haar de kans gegeven om die ervaringen te gebruiken om een specifieke stijl te creëren voor haar jewelry collectie. Voordat ze RingsEclectic is begonnen heeft Melanie eerst gewerkt als grafisch ontwerpster en daarna heeft zij twee succesvolle shows gehad met haar schilderijen. Het ontwerpen van sieraden is nu haar passie geworden. Ze is constant aan het werk om nieuwe ontwerpen te creëren en hoopt op een uitbreiding van haar kettingen en oorbellen collectie.

De ringen zijn o.a. te koop via Fashionmanor.com. Schrik niet van de prijzen: de ringen beginnen vanaf € 109.95. (Monique)

Deel dit artikel
Back to top