Fashion

Modetip: Fashion Animals

Fashionistas en vintageliefhebbers opgelet, want aanstaande zondag vindt het FashionAnimals mode- en lifestyle-event plaats. Iedereen die van mode, beauty en lifestyle houdt, zit hier goed…

Shop till you drop!Ik ben gek op vintagewinkels. Tijdens mijn citytrip Londen spotte ik in vintagewalhalla Notting Hill van alles: van tweedehands Burberry-trenchcoats en originele Chaneltasjes tot aan kittige omajurken en leren laarzen. Mijn koffer was dan ook snel gevuld!

Mocht je nou geen geld hebben voor een retourtje Londen, dan is er een alternatief, namelijk het FashionAnimal Fashion & Lifestyle-event van aanstaande zondag. Hierin bieden particulieren hun collectie aan voor leuke prijzen. Je vindt hier kleding, accessoires, soms zelfontworpen en altijd uniek. Zo kun je nog eens goed voor de dag komen. Ook kun je deze dag genoeg inspiratie opdoen voor je eigen kledingkast.

Naast shoppen kun je ook genieten van bubbels (!!), je laten masseren op de massagetafels en stylingadviezen vragen aan de experts. Je vriend kun je meenemen: er is een (beperkt) aanbod mannenkleding.

Info

Wat: FashionAnimals: Fashion & Lifestyle

Wanneer: 31 mei

Waar: Westerstraat 187 (The Hub), Amsterdam

Tijd: 14.00 uur – 20.00 uur

Toegang: 5 euro

Info: info@fashion.animals.nl

Hyves: http://fashionanimals.hyves.nl

Zie je daar? (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top