Fashion

Tiffany’s in de problemen

De kredietcrisis is nog steeds in volle gang, maar elk nadeel heeft natuurlijk ook zo zijn voordeel. En in het geval van de credit crunch werden we de afgelopen maanden verblijd met de ene flinke uitverkoop na de andere. Maar bij ’s werelds bekendste juwelier Tiffany’s kunnen we helaas niets op de kop tikken…

 

Het gaat slecht met Tiffany’s, erg slecht. De crisis houdt helaas ook geen rekening met Audrey Hepburn’s favoriete plek om te ontbijten. De juwelier ziet haar marktaandeel steeds meer dalen: eind vorig jaar daalde deze met 75 procent! Tijd om in te grijpen dus, maar toch blijft voorzitter en algemene directeur Michael Kowalski voet bij stuk houden: no sale at Tiffany’s!

Nee, in plaats daarvan gaat het bedrijf banen schappen en winkels sluiten. En dat allemaal ‘om de luxe positie van Tifanny’s te behouden’. “We doen er alles aan om de integriteit van ons merk te handhaven,” aldus Kowalski. De man wijt hun verlies aan andere juweliers die wel de prijzen naar beneden halen, maar heeft alle hoop voor de toekomst.

Tiffany's

Geen uitverkoop bij Tifanny’s, dus ook niet in het filiaal dat dit jaar in de P.C. Hooftstraat wordt geopend. En wel banen schrappen en winkels sluiten. Flauw hoor… (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top