Fashion

3x inspiratie: de grootste trends voor partykleding van 2022

3x inspiratie: de grootste trends voor partykleding van 2022

Glitter en glamour. We mogen bijna weer onze meest sprankelende outfits tevoorschijn halen. Voordat je het weet is het alweer Kerst. Als jij je outfit nog niet klaar hebt liggen, helpen wij je een handje. De nieuwste partycollecties staan namelijk weer online. Ter inspiratie hebben wij drie verschillende looks voor je samengesteld!
 

Get the outfit: NA-KD
Pailletten

Kan het voor jou niet opvallend genoeg zijn? Dan zit je met pailletten altijd goed. Dit najaar komen de pailletten weer helemaal terug in de partycollecties. Ook bij NA-KD zijn er weer genoeg items met deze stof. Pak de shine!
 

Midi-jurk - € 80,95

 

Top - € 57,95

 

Broek - € 63,95

 

 

Hakken - € 51,95

 


Get the outfit: Josh V 
Leer en metallic

De nieuwe partycollectie van Josh V is uitgekomen en deze wil je hebben. De kleuren goud en zwart in combinatie met leer en metallic komen terug in alle items. Je kan ze perfect met elkaar combineren om uiteindelijk jouw eigen feestelijke look te creëren. 

Blazer - € 239,99


Golden top - € 139,99

 

Rok - € 119,99

Hakken - € 149,99


Get the outfit: Mango
Satijn

Ook Mango heeft de nieuwe partycollectie gelanceerd. Hou je van een wat minder opvallende, maar toch feestelijke look? Dan moet je echt voor de stof satijn gaan. De glanzende stof zorgt ervoor dat je een chique uitstraling krijgt. Het fijne aan satijn is dat het ook nog eens luchtdoorlatend is en dat is wel fijn tijdens al die party’s.

Jurk - € 79,99

 

Blouse -  49,99


Rok - € 49,99

Hakken - € 59,99

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top