Fashion

Ontwerp je eigen Reebok Freestyle

New York, Londen, Parijs, Madrid, New Delhi en Tokyo. Reebok heeft de Freestyle sneaker geïnspireerd op de zes meest creatieve wereldsteden. Maar er mist iets: de Freestyle Amsterdam. Die kun je zelf ontwerpen!

 

De lancering van de nieuwste Freestyle collectie vond een paar weken geleden plaats. Dat ging gepaard met een hoop commotie want de Reebok Freestyle is niet zomaar een sneaker. Toen de Freestyle 25 jaar geleden voor het eerst gelanceerd werd, was het de allereerste vrouwensportschoen.

Reebok Freestyle

Een sneaker geïnspireerd op flamencodanseressen of gepimpt met een geborduurde afbeelding van de Tower of Londen. De nieuwste Freestyle-lijn heet Cities en is ontworpen voor de belangrijkste modesteden. Maar… Amsterdam ontbreekt. BLEND en Reebok dagen daarom je uit om die te bedenken. Je kunt experimenteren met kleur, prints, materiaal en vormen.

En dan? BLEND en Reebok kiezen samen de vijf beste ontwerpen uit. Winnaars krijgen een paar blanco Freestyles toegestuurd om het ontwerp in 3D uit te werken. De sneakers worden vervolgens geshowd in BLEND zodat lezers kunnen stemmen op hun favoriet.

Wordt jouw schoen verkozen tot beste van de vijf? Dan ga je samen met een  sneakercustomizer werken aan je eigen gelimiteerde Amsterdam City Freestyle serie die exclusief verkocht zal worden bij de online BLEND store.

De winnaar krijgt daarnaast een reis voor twee personen naar New York, om alvast wat inspiratie op de te doen voor je collectie. En, weet jij al hoe jouw Amsterdamse Sneaker eruit komt te zien? (Juliette)

    

reebokreebok
reebokreebok
Deel dit artikel
Back to top