Fashion

Je eigen modeshow?

Ken je de Kunstbende? De wedstrijd voor jong creatief talent? Je kunt je aanmelden voor de categorieën Dans, Muziek, Taal, Theater, Film en Expo. Dit jaar is er een nieuwe discipline: Fashion!

 

modeshowHet betekent dat je je eigen collectie op een catwalk in de Utrechtse stadsschouwburg mag showen! Het thema van dit jaar is ‘Geheim’. De ontwerpen worden beoordeeld door een deskundige jury met Miss Marokko 2007, Arnold Put (jonge ontwerper) en Rony Platenkamp (trendvoorspeller). De uiteindelijke winnaar krijgt een fotoshoot van fotografe Myrthe Mylius, mag de collectie tentoonstellen bij vintagewinkel Sussies en zal een seminar ‘kleding ontwerpen’ volgen bij de HKU. Én als klap op de vuurpijl: de foto’s zullen op Fashionscene te zien zijn!

Zaterdag 22 maart vinden de voorrondes plaats en je kunt nog inschrijven tot 18 maart. Ik kan me voorstellen dat het een beetje kort dag is om nog een jurk in elkaar te zetten. Don’t worry, 22 maart is er meer te doen in de Utrechtse Stadsschouwburg. Zo kun je een oud T-shirt inleveren en krijg je er een gepimpt exemplaar voor terug. Best geinig toch?

Ga jij de 22e naar de Stadsschouwburg? (Juliette)

Deel dit artikel
Back to top