Fashion

Feesten in stijl: Gucci komt met een eigen festival

Na het lanceren van een hilarische campagne voor de nieuwe horlogecollectie, maakt het Italiaanse modehuis Gucci nu bekend dat ze op dertig maart een electronic muziekfestival organiseren. Het festival wordt niet zomaar ergens opgezet, want het feest vindt plaats in een van de bekendste modesteden ter wereld: Milaan. 

Op 30 maart is het zover en wordt het festivaal genaamd #C2CMLN, in een groot warenhuis van maar liefst 41.411 vierkante meter gevierd. Het festival staat in het teken van elektronische muziek. Producer Arca zal als DJ aanwezig zijn op het feest naast artiesten als Gaika, Toxe en Amnesia Scanner.

Hoewel de naam Arca veel vraagtekens oplevert heeft hij met veel grote artiesten als Kanye West, Björk en FKA Twigs samengewerkt. Of zij ook te zien zijn bij het festival en andere bekende celebritties meenemen, is nog onbekend. 

Natuurlijk kom je binnen als je bent uitgenodigd bent door Gucci itself, maar ook jij kunt kaartjes scoren voor dit waanzinnige feest door je in te schrijven voor de mailing list.

Beeld: iStock & Getty 

Deel dit artikel
Back to top