Fashion

Rachel Zoe vs Anna Wintour

Celeb stylist Rachel Zoe heeft zich op glad ijs begeven. Ze heeft laatst tegenover de New York Times uitspraken gedaan over de invloed van Vogue, of liever gezegd: de gebrekkige invloed van Vogue. En dat lijkt miss Zoe duur komen te staan.

Rachel Zoe liet zich uit over de door celebs geobsedeerde samenleving van vandaag de dag en verwees in die zin ook naar de verminderde stijl invloed van Vogue. “Anna Wintour is een van mijn helden maar men zegt dat ik meer invloed heb… Hoe groot het ook is, Vogue zal geen verandering brengen in de zaken van een designer. Maar wanneer een onbekend label door een bepaald persoon wordt gedragen in een tabloid, dan zal het binnen een week de next big thing zijn.”

Oei, Rachel durft, een beetje Anna W. beledigen… Het lijkt ook wel flinke gevolgen voor haar te hebben gehad: haar management agentschap heeft haar op straat en rumour has it dat miss Wintour bij dit ontslag een vinger in de pap zou hebben gehad. Als deze geruchten waar zijn dan heeft Vogue misschien wel niet zoveel invloed meer, maar hoofdredacteur Wintour absoluut wel!

Rachel Zoe vs Anna Wintour

Ach ja, het wespennest dat de fashion bizz is. Of Zoe nu wel of niet door haar uitlatingen is ontslagen; er zit volgens mij wel een kern van waarheid in haar opmerkingen. De meeste mensen vinden het toch belangrijker wie welke designer draagt dan wat de designer probeert uit te dragen!?

In wiens kamp zit jij, die van Rachel Zoe of Anna Wintour? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top