Fashion

Treggings

Zie jij somber toe hoe je beste vriendje de legging zich langzaam uit het modebeeld terugtrekt!? Gaat er voor jou geen dag voorbij zonder en wil je hem ook nog lang niet uit je kast verbannen? Dat hoeft sowieso natuurlijk niet, draag lekker waar je je goed bij voelt. Maar er is een alternatief: de tregging!

Al je zomerjurkjes wil je de komende tijd nog niet opbergen, je hebt ze nauwelijks kunnen dragen! In combinatie met leggings of skinny jeans kunnen ze ook gemakkelijk nog een tijdje mee, koude benen hoef je niet te krijgen… Ben je inmiddels wel een beetje uitgekeken op de legging of heb je bijvoorbeeld nog steeds geen exemplaar gevonden waarin je niet steevast van die heerlijk voorgevormde knieën krijgt!? The tregging comes to the rescue!

De tregging is een soort kruising tussen een broek en een legging. Ze zijn gemaakt van steviger, dikker materiaal maar zijn net zo nauwsluitend en makkelijk draagbaar als de legging. De Olsen twins, Kate Moss en Miss Beckham zijn helemaal fan van de nieuwe super tight treggings in bijvoorbeeld PVC, leer of glitter, die fijn afkleden als je ze goed combineert. Oversized tees, mini-jurkjes en natuurlijk killer heels eronder!

Alexander McQueen AW 0708DKNY AW 0708
Derek Lam AW 0708Christopher Kane AW 0708

De tregging: ga jij er voor of houd je het liever op de oude vertrouwde legging!? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top