Fashion

Catwalk highlights New York Fashion Week SS08

Dankzij mijn lieve Celebscene-collega Elisah heb je voor het weekend al iets van de New York Fashion Week kunnen meepikken. De show van Preen kwam al aan bod maar er waren natuurlijk veel en veel meer shows te bewonderen!

Fashion Week tijd is vooral erg leuk maar het is bij mij ook goed voor de nodige kopzorgen. Welke shows zal ik kiezen voor een fashion week report? Welke catwalkbeelden zal ik gebruiken om de show het beste weer te geven!? Zo’n groot aanbod betekent automatisch ook zoveel keuzes maken… Gelukkig had ik vandaag een ping-aha-ik-heb-dé-oplossing-momentje. Ik heb de highlight filmpjes van de eerste 5 dagen van New York Fashion Week opgespoord en hieronder voor je op een rijtje gezet. Enjoy!

Dag 1: Alexandre Hercovitch (coole jurkjes), Erin Fetherstone (mooi maar sober) en Duckie Brown (kleurrijk en veel goud).

 

Dag 2: Miss Sixty (edgy stylish) en Badgley Mischka (vooral degelijk).

 

Dag 3: Ports 1961 (etnisch), Vera Wang (classy as always), Max Azria (satijn, satijn en nog eens satijn) en J. Mendel (vrouwelijk, met mooie details).

 

Dag 4: Lacoste (sportief natuurlijk), Temperley London (edgy, vrouwelijk) en Diesel (eigenwijs, stoer).

 

Dag 5: Peter Som (zwart, grijs, wit), Michael Kors (sporty glam) en Diane von Furstenberg (wrapped, print, kleurrijk).

 

En oké, als toetje nog de highlights van de show van Gwen Stefani’s L.A.M.B. Kijk op Girlscene voor meer catwalkbeeld van deze show…

 

Wat mij betreft zijn de collecties die tijdens de fashion week in de Big Apple zijn getoond mooi maar toch vaak vrij sober. Wat vind jij!? Ik kan in ieder geval niet wachten tot de fast forward naar Londen Fashion Week… (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top