Fashion

Little Marc limited edition gift box

Ik weet het, het hoort erbij. Hoe ouder je wordt, des te vaker kom je er mee in aanraking. Maar dat wil niet zeggen dat het dan niet nog steeds een ver-van-je-bed-show kan blijven. Zwangerschappen, baby’s… Allemaal super leuk, maar echt nog niet voor mij!

Voor mijn doen ben ik al uniek bezig: ondergetekende heeft namelijk een vriendje. En sterker nog: ze zijn al samen een paar dagen naar Parijs geweest én afgelopen week heeft de meet & greet met de familie plaatsgevonden. Het nieuwbakken stel heeft zich er met vlag en wimpel door heen geslagen, no probs (dat ik de familie van zijn kant nog moet/mag ontmoeten laat ik gemakshalve even achterwege…). Maar babytalk!? Zeker nog a bridge too far… Ik vind mijn neefje van 8 maanden super lief en kijk vol bewondering naar de dikke buiken van vriendinnen die er wel aan toe zijn. En ik vind het helemaal geweldig om leuke babykleertjes cadeau te geven. Verder dan dat gaat het voorlopig niet.

In dat kader heb ik ook een super cadeau voor newborns opgeduikeld: ‘the little Marc Gift Box’. Deze box van Marc Jacobs is geïnspireerd op de Happy Meal en is een mini verlengstuk van de zeer succesvolle Little Marc kledinglijn. De cadeaubox is exclusief gemaakt voor als-je-in-Parijs-bent-is-je-trip-niet-compleet-zonder-een-bezoekje-aan Colette en bevat een “Marc Who?” slaappakje en een Bearbrick Medicom Toy, in brons of turkoois. De pakjes zijn alleen in roze of paars, dus het is misschien niet zo’n geschikt cadeau voor little boys

Little Marc limited edition gift box

De limited edition box (slecht een oplage van 1000 stuks) is vanaf 27 augustus verkrijgbaar via Colette Eshop. Misschien een leuk cadeautje voor Stella McCartney!? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top