Fashion

Celebs x fashion fiasco shoots!?

Zelf ben ik er nog niet helemaal uit. Er zitten er vast nog genoeg tussen die niet de sterallures van koning-keizer-admiraal hebben. Maar de meeste celebs, en helaas dan vooral de vrouwelijke volgens mij, lijken het zo hoog in hun bol te hebben dat de hemel niet toereikend genoeg is. Iedereen moet zich maar buigen en schikken naar de wensen van de starlet, want hij/zij is toch beroemd??

LIndsay Lohan @ ELLE shootBladenmakers en marketeers denken dat de sterren van nu goed verkopen, en misschien hebben ze daar ook wel een puntje. Maar of de medewerkers nu allemaal zo blij worden van een fotoshoot met een celebrity!? Denk het niet. Zo is er bijvoorbeeld een Lindsay ik-ben-zo-vaak-in-de-media-dat-ik-mijn-eigen-kop-bijna-niet-meer-kan-zien Lohan. Bij een recente shoot voor ELLE kreeg mevrouw het weer eens op haar heupen, met als gevolg dat Louis Vuitton haar niet langer kleding zal lenen. En ze is ook niet langer meer in de race als mogelijk gezicht van het modehuis.

Watskeburt!? Miss Lohan bleef tijdens de shoot steeds kleding in haar tas stoppen, waarop een assistent van de stylist ze er telkens weer uit moest pakken zodat de kleine hebberd er niet mee weg zou gaan. Helaas pindakaas, de actrice/zangeres/junkie is een geoefend dief want ze liep de set af een met erg duur shirt en wat andere items, vertelde een bron aan The New York Post. LV zat met de gevolgen: deze spullen moesten nog langs Vogue, W en Harper’s Bazaar voor andere shoots…

Dan vraag je je toch af wat die sterren met al hun vergaarde centjes doen. Stoppen ze het dan echt allemaal in hun neus en/of smeren ze daar hun keeltjes mee!? Ik weet dat modellen vast ook wel hun issues hebben, maar misschien dat zij zich toch net iets beter aan de gouden regeltjes op de set kunnen houden?

Want wat te denken van het kleine drama met onze aller Britney, die overgaf op de Gucci jurk voor haar shoot/interview voor OK magazine? En die natuurlijk aanhield… (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top