Fashion

Funkie Summer Events

Zolang je toch nog even vastzit in het land en in de nabije toekomst geen vakantie hebt om naar uit te kijken, dan kun je beter het beste uit ons kikkerlandje halen. En in de ‘het beste uit ons kikkerlandje’ categorie vallen onder andere de Funkie Summer Events van Funkie House.

Funkie Summer Events

Afgelopen winter deden ze het nog op de slopen tijdens de Funkie Snowtrip, maar met de hogere, soort van zomerse, temperaturen organiseert het shopconcept een aantal to-do’s op het strand in samenwerking met AlpAdventures. Dus noteer het volgende;

Zaterdag 16 juni 2007: Surf & Beach Party

Dit beach event vindt plaats bij De Karavaan op het Zwarte Pad van Scheveningen. Overdag kun je sportief doen tijdens de surfclinics, om de basis van het surfen onder de knie te krijgen. Daarna gaat de BBQ aan voor een after-surf maaltijd en drankje. De fun gaat ’s avonds door met het jaarlijkse Funkie Strandfeest. Toegang is gratis!

Zaterdag 14 juli: Funkie Wake’s UP

Een wakeboard event bij club Riverslide in Oud-Beijerland waar je de hele middag kunt boarden voor allerlei niveaus. Lekker chillen langs het water op de tunes van de Funkie DJ is ook een goed alternatief met de BBQ on the side.

Zaterdag 25 augustus – 1 september: Funkie Surftrip

 

Oké, dit is dan wel over de Nederlandse grens, maar dit kon ik natuurlijk niet weglaten; een surftrip naar de Franse Atlantische kust. In samenwerking met Ripstar staat het Funkie Camp een kleine week op een camping in het dorpje Amelie Plage. Tent, check. Ontbijt, check. Surflessen, check. Onbeperkt/gratis gebruik van surfmateriaal, check. Als reisbuddy van de Surftrip, mag je ook gratis deelnemen aan de Ripstar surfclinic tijdens de Funkie Surf & Beach Party in Scheveningen.

Check voor meer info op www.funkiehouse.nl.

It’ll be a long, hot & Funkie summer, dus een extra zonnebril kan er ook nog wel bij. Funkie House geeft 12 Funkie i-wear goodies weg, klik hier om mee te doen! (Nana)

Deel dit artikel
Back to top