Fashion

Bacardi x 55DSL Store

Hoe vaak per week ga jij uit? Of is per maand, of zelfs per jaar, meer van toepassing bij je? Bacardi vroeg zich dat ook af en laste een internationaal trendonderzoek in. Het resultaat is de Bacardi 55DSL Store.

Bacardi 55DSL StoreThuis feesten organiseren is het nieuwe uitgaan, dat blijkt uit de Bacardi research. En dan niet de studenten-achtige housetrash soort feestjes, want daar zoeken mensen steeds meer kwaliteit in. Huiskamers worden met liefde en zorg verbouwd en de flesjes bier worden vervangen door longdrinks met cocktails. Daar is het dranklabel met 55DSL op ingegaan en samen openen zij een tijdelijke winkel in Amsterdam.

De pop-up store focust zich op muziek, mode, eten, drinken en aankleding met als centrale doel ‘home party improvement’. Bacardi en 55DSL willen hiermee een plek creëren waar mensen terecht kunnen voor inspiratie en spullen aanbieden voor je do-it-yourself huisfeestje. Overigens biedt de guerrilla store workshops aan in samenwerking met mixologists en lokaal creatief talent.

Andrea Rosso, creative director van 55DSL, is verantwoordelijk voor de look ‘n’ feel van de winkel. Inspiratie vond hij in de digitale wereld, met name het old skool spelletje Tetris. Dus denk aan verlichte blokjes en geometrische vormen.

Vanaf 31 mei is de Bacardi 55DSL Store te bezoeken op de Ferdinand Bolstraat 16. Zie je daar! (Nana)

Deel dit artikel
Back to top