Fashion

Gekleurde jeans

Wat voor soort kleurenmens ben jij? Houd je van natuurlijke tinten, zoals gebroken wit en bruin? Of ben juist meer van de pastelkleuren? Ik houd van de neon auw-pijn-in-de-ogen-waar-is-mijn-zonnebril soort. Als je iemand bent tussen de pastelkleurcodes en mijn voorkeur in, dan zit je deze zomer goed op de spijkerbroekenafdeling.

Gekleurde jeans

De skinny jeans blijft nog even, maar dat wist je al. Ook deze zomer vind je de denimleggings in de rekken, maar misschien al vanaf een kilometerafstand. Lees: de gekleurde spijkerbroek is hot! Vorig jaar herfst begon Cheap Monday al met de rode jeans, maar die moest ik tegen mijn zin in laten liggen tijdens mijn shoppingtrip in Kopenhagen…

Niet alleen het Zweedse label dipt haar jeans in vrolijke kleuren, ook in de collecties van onder andere Acne Jeans, True Religion, Denim of Virtue, Topshop en zelfs American Apparel vind je de kleurrijke 80’s jeans.

En het hoeft niet automatisch in-your-face te zijn. In plaats van rood, blauw, paars, turquoise of paars, kun je ook kiezen voor pastelgeel of roze als een zachter effect wilt.

 

I’m in, jij ook? (Nana)

Deel dit artikel
Back to top