Fashion

YSL Tribute pumps

Persoonlijk ben ik er geen kampioen in, terwijl dat niet altijd het geval was geweest. Momenteel werk ik aan mijn come-back, maar makkelijk is het niet. Ik heb het totaal onderschat! Vroeger ging het veel beter en het belangrijkste van alles: het verliep vrijwel pijnloos. Leeftijdskwestie? Geen idee. Een ding weet ik wél, ik moet beter oefenen.

I suck at it. Ik ben een waardeloze hakkenloopster. Alles boven de 3 centimeter is kwelling voor mijn voeten. Ik probeer nu steeds vaker mijn sneakers in te ruilen voor een dagje op pumps, maar van ruilen komt huilen. Ik moet het volhouden, want de hakken die ik in de kast heb staan zijn niks in vergelijking tot de sky high YSL Tribute schoenen. Dit zijn tools of torture van 15 centimeter hoog. Monsieur Laurent is niet de enige, want dit seizoen it’s all about torenhoge plateau killers. Slik.

Victoria Beckham & YSL Tribute pumpsGwen Stefani & YSL Tribute pumps

Respect voor Posh en Gwen die alvast zijn begonnen met de kwellende do van de zomer. Me like, maar misschien is het verstandiger voor mij om als toeschouwer in plaats van mega-hakken-deelnemer door het leven te gaan…

Kan jij het aan? (Nana)

Deel dit artikel
Back to top