Fashion

Naomi Campbell’s reality show op MTV

Ik heb vast onder een of andere steen gezeten toen dit nieuwtje bekend werd… Snap anders niet hoe ik het gemist kan hebben, als MTV series addict. MADE, Laguna Beach, My Super Sweet Sixteen, Making the band, The Hills, Meet the Barkers, The Real World, Two-a-days: allemaal programma’s waar ik graag naar kijk/keek. En er komt er op korte termijn weer eentje bij, met miss Aggressive Naomi C. in de hoofdrol!

Naomi CampbellHet supermodel Naomi Campbell beschikt in ieder geval over de nodige zelfspot, ze leent zich namelijk voor een reality show op de muziekzender waarin zij op zoek gaat naar een nieuwe assistent. En dat is hard nodig, nadat haar vorige 6 (!) PA’s ontslag namen vanwege het extreem opvliegende gedrag van Naomi. Ik noem een gevalletje van een assistent die door de catwalk diva voor een rijdende auto werd geduwd of de huishoudster die een mobieltje tegen haar hoofd kreeg toen zij een paar jeans van miss Campbell niet kon vinden… Heerlijk, wie wil er nu niet zo’n temperamentvolle werkgever?!

Ninja Naomi hoopt nu via MTV aan een geschikte (lees: een übersnelle, onbreekbare, met superpowerrrr begaafde) personal assistant te vinden. Ik ben benieuwd welke Wacko Jacko’s zich in dit avontuur durven te storten…

Keep you posted! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top