Fashion

LFW: Topshop Unique

Het blijft moeilijk en oneerlijk, ik kan het nog steeds niet accepteren. Waarom heeft Nederland geen Topshop verkooppunt!? Natuurlijk zijn er wel manieren om je kast op te vullen TS’ goodies, maar een filiaal in Amsterdam zou mijn leven een stuk makkelijker en gelukkiger maken. Maar goed, het is maandag, dus klagen mag vandaag.

Afgelopen zondag werd het startschot gelost voor de London Fashion Week. Behalve de high-fashion labels, verscheen Topshop gisteren op de catwalk met de Unique collectie.

Topshop Unique AW 07-08Topshop Unique AW 07-08

De A/W 07-08 lijn straalt warmte, vrouwelijkheid en klasse uit. De show heeft een gepast herfstthema van aardetinten met rood, bruin, groen en crème afgewisseld met glimmend zilver en grijs. Dit wordt toegepast in romantische silhouetten van wol, velours en satijn. Subtiel stylish: de ontwerpen zijn onschuldig en degelijk, perfect voor een dagje bij je schoonmoeder. De broeken zijn voor aankomend seizoen wijd en hoog. Clean-cut jurken vallen net boven en onder de knie afgewisseld met grote zakken en pofmouwen. De rokken vallen ook lekker casual en komen zwierig op de catwalk voorbij. De taille wordt geaccentueerd met zilveren ceintuurs à la Rocky en grote ronde riemen. Bijpassende oorbellen, armbanden en kettingen maken het af. Mijn favoriet van de catwalk is het blauwe mini-jurkje met pofmouwtjes. Fijn om eens iets te willen hebben dat ik daadwerkelijk kan kopen zonder maandenlang op brood en water te leven…

Topshop AW 07-08Topshop AW 07-08

One day down, 6 days to go met namen als Peter Jensen, Christopher Kane, Gareth Pugh, Giles Deacon en Marc Jacobs. Stay tuned! (Nana)

Beeld: Vogue
Deel dit artikel
Back to top