Fashion

K Karl Lagerfeld, deel 2

Afgelopen december was er een Fashionscene newsflash over Karl Lagerfeld nieuwste bezigheid, zijn betaalbare collectie onder zijn eigen naam met de letter K ervoor. Nu hebben we ook de schetsen en een paar kiekjes van de lancering in Parijs.

K Karl Lagerfeld lancering in ParijsK Karl Lagerfeld lancering in Parijs

Tijdens de BREAD & butter modebeurs in Barçelona lanceerde de Duitse ontwerper zijn nieuwe jeanscollectie. De herfst/winter denimlijn bevat skinny silhouetten in 3 kleuren: zwart, grijs en blauw. Bijzondere technieken zijn gebruikt voor de unwashed, waxed en speciale coating wassingen voor zowel mannen als vrouwen. De she-Lagerfeld ontwerpen komen in verschillende variaties inclusief de populaire high-waist. Verder bestaat de collectie ook uit non-denim broeken, tees, sweaters, gebreide jurken, outerwear blazers, trenchcoats en een kleine accessoirecollectie met stropdassen, sjaals, handschoenen en mutsen. En net als bij de broeken geldt ook bij de andere ontwerpen: skinny silhouetten.

K Karl Lagerfeld schetsK Karl Lagerfeld schetsen

De K Karl Lagerfeld collectie is exclusief verkrijgbaar in heel Europa en Canada. En nog een paar words of wisdom van de Kaiser: “T-shirts and jeans are the base of modern dressing”. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top