Fashion

The ELLE factor

Heb je cameravrees, praat je heel erg binnensmonds, ben je allergisch voor rode lopers, stotter je, heb je geen flauw idee wat een ‘dress code’ is, ken je geen enkele celeb van eigen bodem? Dan gaat het lastig worden om als winnaar uit de bus te komen bij de presentatiewedstrijd van het tijdschrift ELLE…

deelnemer ELLE presentatiewedstrijdVandaag was de kick-off van ELLE’s zoektocht naar Neerlands grootste presentatietalent. Het blad heeft een wedstrijd uitgeschreven om dé geschikte persoon te vinden die alle fashion events voor ELLE.nl en ELLE tv moet gaan verslaan. What it takes? Een flinke dosis lef, een frisse uitstraling en een duidelijk stemgeluid natuurlijk. Tot 5 januari kun je meedoen door een filmpje van jezelf te maken en die te uploaden. En dan zijn ze bij ELLE niet echt geïnteresseerd in funniest home video style, er staat op de site een uitgebreide handleiding om wat voor filmpje het precies moet gaan. De jury is het publiek; de bezoekers van de site kunnen stemmen op de filmpjes. Drie finalisten moeten elk een filmverslag maken van de ELLE Style Awards. Ook in die laatste fase zijn wij no-no’s (het publiek) de Henk Jan Smits.

Er staan al enkele filmpjes online dus neem snel een kijkje en breng je stem uit, of doe natuurlijk zelf mee met een creatieve inzending!

Ik hoor het graag van je wanneer je in de race bent voor ELLE’s Next Top Reporter… (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top