Fashion

Blue Blood goes Tokyo

Na de opening van de eerste winkel in Amsterdam verlegt denimmerk Blue Blood haar grenzen. En niet zomaar een beetje. Nee, Blue Blood heeft haar pijlen gericht op het land van de rijzende zon. In Tokio, Japan, is een flagshipstore geopend.

Blue Blood flagshipstore TokioDe flagshipstore ‘For Our Friends’ is een winkel van maar liefst 7 verdiepingen en is qua ontwerp vergelijkbaar met de Amsterdamse vestiging. Voor de diverse series van het merk zijn er aparte verdiepingen ingeruimd, er is een naai- en pasklaar-maak area waar de kleding daar waar nodig ingenomen, ingekort of versteld kan worden, de kleedkamers zijn uitgevoerd in denimstof en zelfs een dakterras mét Moët & Chandon-boom is aanwezig. En je moet niet denken dat er alleen Blue Blood stuff aan bod komt, je vindt ook lokale merken, stijlvolle brillen, vet speelgoed en inspirerende boeken in de ‘For Our Friends’ winkels.

De flagshipstore Tokio is te vinden aan het Meji Dori, dichtbij toonaangevende warenhuis Beams en de Harajukustraat waar je terecht kunt voor vintage, vintage en nog eens vintage.

Het Japanse avontuur is hiermee niet afgelopen; er zijn plannen om een aantal winkels binnen warenhuizen door heel Japan te openen.

En er is meer: ook in Antwerpen, Milaan en LA zullen Blue Blood stores verschijnen… (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top