Fashion

CFDA/Vogue Fashion Fund 2006 winnaar

Afgelopen maand had mijn Fashionscene wederhelft het nog over Doo-Ri, de New Yorkse ontwerper, die toen nog in de race was voor een CFDA/Vogue Fashion Fund (een nominatie die op elke designer’s wenslijst staat). En guess who de grote winnaar is…

Doo-Ri ChungAfgelopen donderdagavond was het moment van de waarheid, de winnaar van de prestigieuze CFDA/Vogue Fashion Fund werd bekend gemaakt. Doo-Ri Chung van het label Doo.Ri mocht de geldprijs, een bedrag van $ 200.000, in ontvangst nemen. De New Yorkse was extra zenuwachtig, omdat ze al eerder genomineerd werd in 2004. Toen verloor ze van Proenza Schouler’s Jack McCollough en Lazaro Hernandez. Behalve het zakgeld, ging Chung naar huis met een Montblanc horloge en 1-jarige Lexus leaseauto.

Runners up waren Kate en Laura Mulleavy van Rodarte en Thakoon Panichgul van Thakoon. Ook niet slecht om als tweede te eindigen, ze gingen elk met $ 50.000 naar huis. Genomineerden die niet in de prijzen vielen waren onder andere Devi Kroell, Jovovich-Hawk’s Carmen Hawk en Milla Jovovich, Phillip Lim voor 3.1 Phillip Lim en Keren Craig en Georgina Chapman van Marchesa.

Ik ben zelf een grote fan van Devi Kroell en Jovovich-Hawk, maar Doo.Ri was ook een goede keuze… (Nana)

Deel dit artikel
Back to top