Fashion

Friday’s face-off

Nog anderhalf uur te gaan. Je zakt steeds verder onderuit op je stoel. Dit is het moment om mentale veerkracht te tonen. Niet te vaak op je horloge kijken of het al bijna tijd is. Haal nog een blikje cola light uit de automaat op de gang. Pak die half volle (of half lege, afhankelijk van hoe optimistisch je bent) zak chocopepernoten er maar bij. De resterende tijd tot je weekend finally begint, mag je plaatsnemen in de jury van Friday’s fashion face-off…

Julianne Moore vs Jessica Biel

Ronde 1: Redhead Julianne Moore versus brunette (of is het nou blondine?) Jessica Biel.

Beide actrices kozen voor het classy zwarte jurkje van Stella McCartney. Jessica shows her wild side met de luipaardenpumps, Julianne draagt haar accessoires in veilig & matchin’ zwart. Wie van de twee is sexier?

Rosario Dawn vs Ivanka Trump

Ronde 2: Rosario Dawn versus Ivanka Trump.

De actrice droeg haar zilveren gestrikte J. Mendel naar een rode loper event in the Big Apple, vrouwlief van multi-multi-multi-miljardair Donald Trump straalde een paar weken later in hetzelfde exemplaar. Silk & silver; betere combi bij Rosario of bij Ivanka?

Scarlett Johansson vs Pamela Anderson

Ronde 3: Esquire’s “Sexiest Woman Alive” Scarlett Johansson versus Mrs. Kid Rock (Pamela Anderson).

Overalls zijn niet meer puur voorbehouden aan de werklui van deze sterren, ook Scar & Pam dartelen er in rond. Natuurlijk wel een chique & meer classy versie, maar toch! Deze jumpsuit is van de hand van Stella McCartney maar moet je ‘m nou met/zonder ondershirtje en met/zonder riem dragen?! Met andere woorden: Scarlett of Pamela?

Ben benieuwd wie er als winnaars uit de bus komen! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top