Fashion

Dutch Design Weague

Van 21 tot en met 29 oktober staat Eindhoven in het teken van design, beter bekend als de Dutch Design Week. Crea’s laten hun beste designkant zien, waaronder The Little League. De platform/webshop voor jonge artiesten doet dat in de vorm van festival Dutch Design Weague. Een jaartje geleden werd The Little League opgezet, dus het heeft een extra party-hardy smaakje eraan.

Behalve de rondjes die ze door Eindhoven rijden met hun opgepimpte SRV wagen gevuld met kleding, kunst en andere goodies staat The Little League de hele week in het Stroomhuis. Verwacht het volgende:

The Little League“Allemaal net iets anders dan je gewend bent natuurlijk.. Van een per dag groeiende expo genaamd GROW (inclusief indoor boomhut), via bbq-en in de buitenlucht en een mini animatie festival, tot de leukste en vreemdste feestjes die je kan bedenken. Alles in samenwerking met andere mensen-die-het-liever-zelf-doen. Ons credo is niet voor niks: ’It’s happening right now.’ Nu weet je tenminste ook WAAR.”

Here Weague Go! | Feest

Vrijdag 20 oktober van 00.00 uur tot erg laat

Grow | Expositie

Dagelijks geopend van 11.00 tot 02.00 uur

These Days | Magazine

Presentatie: vrijdag 20 oktober rond 00.00 uur. De hele week verkrijgbaar.

De Daily Whatever | ‘live’ een gratis blaadje

Dagelijks ‘vers van de pers’

EtFreshcotton x Ontouren bij The Little League

Dagelijks tussen 12.00 en 22.00 uur (tijden onder voorbehoud)

Bum-BBQ

Maandag 23 en donderdag 26 oktober vanaf 18.00 uur

The Little Animation Festival

Zondag 22 en woensdag 25 oktober vanaf ongeveer 20.00 uur

Birthday Party ism Vice Magazine

Vrijdag 27 oktober vanaf 23.00 uur

Twisted Streets expo

Donderdag 26 oktober. Opening rond 19.00 uur

De jongens van ONTOUR horen ook bij de Dutch Design Weague line-up. In samenwerking met Freshcotton heeft het kledinglabel een speciale Mosquito tee ontworpen en 3 brommers opgepimpt, waaronder de Honda Zoomer. Hebben? Koop het T-shirt op de Freshcotton site of bij Dutch Design Weague en vergroot je kansen om de dikke ride te winnen.

O ja, Dutch Design Weague is gratis. Checken! (Nana)

Deel dit artikel
Back to top