Fashion

Fashion & etiquette guide voor de man

Vrouwen hebben de naam maar als man zijnde schijnt het ook zwaar te zijn zo in de 21e eeuw. Ten eerste heb je de echte dilemma’s, zoals hoe je opslag kunt krijgen en hoe je zo onopvallend mogelijk bij je baas kunt slijmen. It’s still all about the money in a men’s world…

Mr Jones RulesEn dan zijn er nog de dingen die je zou moeten weten maar die je eigenlijk niet onder de knie hebt. Hoe moet je lingerie kopen, hoe moet je je kleden bij de dresscode white tie, hoe moet je die extremely sexy lady je bed in praten… Deze laatste lijst is eindeloos. Maar geen reden tot paniek. Dylan Jones, alom gerespecteerd journalist van het Britse GQ, to the rescue. Mister Jones heeft tijd vrijgemaakt om al zijn kennis en ervaringen als sophisticated man op te schrijven en daarmee mankind een fashion & etiquette gids hapklaar voor te schotelen.

Een niet zo hypermoderne journalist van de Telegraph ging met de schrijver himself op stap om een meer verfijnde look aangemeten te krijgen. Lees hoe de meeting bij Paul Smith in Covent Garden verliep.

Mr Jones Rules: how to be a modern man, een leuk cadeautje voor jezelf, vriendje of broer! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top