Fashion

Kidrobot Apparel

De nieuwe collectie van Kidrobot komt eraan. Geen verse poppetjes, maar opvulling voor je inloopkast. Ja, de Amerikaanse mannetjes zijn uitgebreid met een kledingcollectie. Hebben, hebben!

Op 28 september lanceert Kidrobot hun kledinglijn. Net als hun vinyl collectie, bestaan deze ontwerpen ook uit collab’s met verschillende graffiti kunstenaars en pop artiesten. Natuurlijk komen de geliefde figuren ook in de collectie voor, zoals DUNNY en Smokin’ Rabbit. En Kidrobot zou Kidrobot niet zijn zonder een regenboog kleurenpalet. Dus verwacht geen sobere hoodies en tees, knallen doen ze. Verder bestaat de lijn uit sportjasjes, knitwear en accessoires, zoals een laptop tas, voor zowel mannen als vrouwen.

De Kidrobot apparel lijn bestaat uit limited edition designs met elk een nummer erin geborduurd, dus je moet wel snel actie ondernemen! Ze zijn verkrijgbaar in hun eigen winkels en enkele geselecteerde shops, zoals Barney’s in New York. Een paar items zijn ook online te koop.

Een complete sneakerscollectie staat ook op de planning en volgend jaar komt er een Kidrobot winkel ergens in Europa. Londen schijnt de lucky bastard te zijn. (Nana)

Kidrobot ApparelKidrobot Apparel
Deel dit artikel
Back to top