Fashion

Desperate Housewives

Huishoudbeurs 2006Het imago van de Huishoudbeurs is alles behalve jong, dynamisch en fashionable; het is hier een samenzijn van vrouwen van middelbare leeftijd in te strakke shirts en hoogwater broeken die hun uiterste best doen om hun boodschappentassen zo vol mogelijk te proppen. Hoewel we niets gemeen hebben met deze landgenoten, brengen wij ditmaal toch een bezoekje aan alweer de 61e editie van de huisvrouwenbeurs.

De reden waarom ook wij dit jaar aanwezig zijn is doodsimpel: de beurs staat  deze keer in het teken van glamour! Zo is er een heus Glamourplein waar je elke dag van tien uur terecht kunt voor spectaculaire modeshows, bijzondere optredens en, hoe kan het ook anders, heerlijke hapjes. Je kunt tevens een bezoekje brengen aan het Gezond & Mooi paviljoen, de Glamourous Lady Lounge of aan een van de sfeerkamers. Als klap op de vuurpijl kun je kaartjes winnen voor het concert van hottie Robbie W, het muziekspektakel dat al maanden is uitverkocht.

Wij zijn benieuwd naar deze make-over van de Huishoudbeurs en zijn bovenal zeer nieuwsgierig hoe onze vriendinnen uit de Achterhoek deze verjongingskuur zullen ervaren...

De Huishoudbeurs wordt gehouden van 18 tot en met 26 maart in de RAI in Amsterdam. Kijk voor meer informatie op www.huishoudbeurs.nl. (RA)

Deel dit artikel
Back to top