Fashion

Trends part I

Plateauzolen Chloe

Plateauzool Chloé

Knoopjas Burberry

Knoopjas Burberry

Boxy coat Emporio Armani

Boxy coat Emporio Armani

Platform

We beginnen met de trend die alleen bestemd is voor mensen met een hoog ‘fashion-feeling’ gehalte. Toen een paar jaar geleden de plateauzolen werden gelanceerd, ging het namelijk grandioos mis; de gevolgen hiervan zijn nog steeds zichtbaar in het Engelse straatbeeld. Dit seizoen dragen we sjieke pumps of stoere sandaaltjes met een dikke zool en hoge hak, en vermijden de tien centimeter verhoogde Prince gymp.

Knoop

Deze lente is het seizoen van de knoop. Knopen in je oren, op je tas en als versiering op je broek: hoe meer, hoe beter. Niet langer dient de knoop alleen als sluiting, maar moet de button goed zichtbaar worden gedragen. Bij deze trend geldt; hoe groter en klassieker de knoop, hoe meer punten je scoort.

Boxy

Je hebt ze waarschijnlijk al ontmoet tijdens een dagje winkelen: de boxy coats. Bij deze jasjes is het keyword ‘volume’en wordt de taille niet geaccentueerd. Het resultaat is vrouwelijk, doet denken aan de sixties, maar helemaal anno nu. Kijk voordat je een boxy exemplaar koopt wel een keertje extra in de spiegel, het verkeerde model kan namelijk leiden tot het Betsy Turf figuurtje…(RA)

Deel dit artikel
Back to top