Fashion

5 tips om stylish de winter door te komen

5 tips om stylish de winter door te komen

Het begint nu echt koud te worden. Dus die cozy warme winter knits, mutsen, wollen sokken en oversized coats kunnen we tevoorschijn halen. Ik ben een grote fan van de winter wat styling betreft. Omdat ik het mixen en matchen van materialen voor mij een uitdaging is. Maar hoe layer je in stijl?


Ik onthul 5 van mijn style secrets die jou stylish de winter doorhelpen.  
 

1. Keep Warm en Stay Stylish.

De muts is misschien wel het belangrijkste item van de winter wardrobe. Het is niet alleen een cool accessoire; het is de manier om je warm te houden, je raakt de meeste warmte namelijk kwijt via je hoofd. Kies voor een beanie van katoen of cashmere. Een synthetische muts zorgt voor statisch haar.


2. Winter Problem Solved. 

Handschoenen of beter gezegd wanten, ik verlaat in de winter het huis niet zonder gloves. Wist je dat wanten warmer zijn, omdat ze de warmte van je hele hand weten vast te houden in plaats van alleen je vingers?


3. Tights High. Draag een panty onder je broek. 

Trust me, dat dunne laagje extra, houd je echt warm. Wanneer ik een rokje, short of jurkje draag, draag ik twee panties over elkaar en altijd een warme knit on top. Een ander onmisbaar items tijdens de wintermaanden zijn hoge knie sokken!

 


4. Layering. 

Dit hoeft niet te betekenen dat je er als een Michelin mannetje uit hoeft te zien. Het behouden van warmte heeft niets te maken met de dikte van de kleding. Heel belangrijk is dat de eerste laag geen katoen is. Katoen is een materiaal dat absorbeert, wat betekend dat als je gaat zweten het ervoor zorgt dat je het koud krijgt. Begint het laagjes proces met een wollen maillot en wollen body.


5. Sophisticated Accessoires zijn key. 

Leren boots, een stoere tas, een geprinte sjaal, leren handschoenen of een wollen hoed. Zorg ervoor dat je accessoires opvallend zijn, zodat de aandacht van het zware wol in balans wordt gebracht. De sjaal is overigens een multifunctioneel item. Een grote opvallende wollen sjaal style je makkelijk over je  trui, jas of blazer. Hij dient als accessoire maar houd je ook super lekker warm.

 

Enjoy the cold,

Linda

 

Deel dit artikel
Back to top