Fashion

Deze Victoria's Secret angels en tien andere modellen hebben hun eigen swimwear ontworpen

De zomer van 2017 is nog niet eens begonnen en swimwear merk Solid & Striped geeft ons al redenen om uit te kijken naar de zomer van 2018. Het merk heeft namelijk samengewerkt met niet één, niet twee, maar 13 bekende modellen om zo een 13-delige capsule collectie uit te brengen, genaamd ’Swim Team’.

 

Stay tuned..... #swimteam2018

Een bericht gedeeld door Solid & Striped (@solidandstriped) op

Josephine Skriver, Carolyn Murphy, Elsa Hosk, Lily Aldridge, Eniko Mihalik, Jourdan Dunn, Natasha Poly, Barbara Palvin, Toni Garrn, Isabeli Fontana, Jessica Hart, Hannah Fergusson en Hailey Clauson hebben alle 13 een eigen badpak of bikini ontworpen, samen met Solid & Stripes. De ’Swim Team’ collectie komt begin 2018 uit, maar de eerste teasers hebben we al gehad.

 

BTS with @hoskelsa #swimteam2018

Een bericht gedeeld door Solid & Striped (@solidandstriped) op

Wat opvalt, is dat we wel drie Victoria’s Secret Angels tellen in het modellengezelschap. Waar Doutzen Kroes het lingeriemerk verliet omdat ze niet met andere merken samen mocht werken, vragen wij ons af wat er hier gebeurt. Plegen de Angels contactbreuk? Of is Victoria's Secret er oké mee omdat het Amerikaanse merk geen swimwear meer maakt? To be continued…

De dertien prachtige meisjes poseerden afgelopen april op de Bahamas om daar de ontworpen collectie te shooten. De modellen plaatste trots plaatjes van hun eigen designs, die van sporty tot chic en in verschillende kleuren te verkrijgen zijn. Op de lancering moeten we dus nog even wachten, maar reken maar dat we verliefd zijn op de prachtige badpakken.

Beeld: Instagram / Solid & Stripes

Deel dit artikel
Back to top