Fashion

Deze zonnebrillen trend zie je massaal op festivals

Deze zonnebrillen trend zie je massaal op festivals

We weten niet hoe bij jou zit, maar wij hebben de festivalkoorts goed te pakken. Eindelijk kunnen we weer volop genieten van lekkere deuntjes, mensen kijken en heerlijke hapjes op festivals. En geen festival is compleet zonder trendy accessoires. Dit hippe brilletje wil jij hebben voor je komende feestje.

Anastacia vibes

Net als de Y2K-trends croptops, mini-tasjes en bolero's is de rimless zonnebril terug van weggeweest. De bril heeft geen montuurtje en verschijnt in allerlei zachte kleurtjes als blauw en roze. Millenials herkennen deze 'blitse' zonnebrillen maar al te goed. In de zero's was de gekleurde, randloze bril immens populair. Beroemdheden als Anastacia, Jennifer Aniston en Ashanti droegen deze brilletjes non-stop. Dit festivalseizoen zijn celebs als Bella Hadid, Priyanka Chopra, Gigi Hadid en Kendall Jenner gespot met de rimless sunglasses

Shop de zonnebril trend!

Heb je op zolder nog zo'n vrolijke montuurtje liggen? Lucky you. Zo niet, dan kun je bij veel winkels terecht voor de trendy bril. Specsavers heeft zelfs een hele lijn met meerdere modellen en kleuren, zodat je naar lieve lust kan mixen en matchen. Wij zetten een paar mooie exemplaren voor je op een rijtje. Hiermee maak je je outfit helemaal af!

 

rimless sunglasses

Randloze glazen collectie Specsavers

 rimless sunglasses

PB Sunglasses

randloze bril

Randloze zonnebril - NA-KD

zonnebril festival

LOUD AND CLEAR® Randloze bril

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top