Victoria´s Secret kiest wederom voor Nederlands model

Victoria´s Secret kiest wederom voor Nederlands model

Victoria's Secret is gék op Nederlandse modellen. Vorig jaar liepen er maar liefst vijf Dutchies in deze topshow en ook dit jaar is Nederland weer goed vertegenwoordigd. Doutzen Kroes heeft haar vleugels overgedragen aan angel Romee Strijd, Maud Welzen mag voor de derde keer de show lopen en er is een nieuwe Dutchie aan de lijst toegevoegd: Sanne Vloet!

Sanne werd op veertienjarige leeftijd ontdekt door Wilma Wakker toen ze met haar gymnastiekact meedeed aan Holland's Got Talent. In de tussentijd liep ze shows voor grote namen als Chanel, Moschino en Hermes en mocht ze afgelopen seizoen de show van Ralph Lauren zowel sluiten als openen. Haar succesvolle modellencarrière mag op negentienjarige leeftijd worden aangevuld met dé show van het jaar: de Victoria's Secret Show.  

 

 

Very happy to announce that I'm going to be part of the Victoria Secret Fashionshow 2015! THANKYOU so much and see you soon at the fittings!! @ed_razek @johndavidpfeiffer #MonicaMitro #sophianeophitou @victoriassecret #VSfashionshow

 

Ready for tonights event @harpersbazaarus #NYFW

Een foto die is geplaatst door Sanne Vloet (@sannevloet) op

 

Lets start the day with some SLT

 

Roomies❤️ @sannevloet

Een foto die is geplaatst door Maud Welzen (@maudwelzen) op

Ben jij net zo benieuwd naar de show als wij? Op 8 december kun je de topmodellen zien lopen op de catwalk van VS!

Gerelateerde Artikelen

close
Ook leuk om te lezen
Recommended article title
Style File: Karolina Kurkova
close

Zoeken op de website

close