Fashion

TikTok is in de ban van deze zuurstokroze Zara jurk (en je scoort 'm voor een prikkie)

TikTok is in de ban van deze zuurstokroze Zara jurk (en je scoort 'm voor een prikkie)

Eens in de zoveel tijd, komt Zara weer met een jurk die iedereen wil hebben! Nu is het ook weer zo ver, want TikTok raakt niet uitgepraat over een Zara jurk. En hij is heerlijk knalroze.

Het is geen verrassing meer dat kleuren de zomer gaan overnemen. De nieuwste Zara jurk - die inmiddels al in miljoenen TikTok video's en ook met miljoenen views te zien is - past dan ook perfect in het rijtje. Hij is gemaakt van roze satijn, wat ons modehart direct sneller laat kloppen. Tel hierbij spaghettibandjes op en een half open rug en je bent helemaal klaar voor een mooie zomer. Of vroege lekkere warme lente natuurlijk - fingers crossed! Met een voorjaarsjasje voor de lente is je outfit ready to go. 

Roze satijnen Zara-jurkje op het terras

Dikke kans dus dat de roze jurk ook al op jouw For You Page van TikTok terecht is gekomen, met zoveel miljoenen views. Een heleboel 'twenty-somethings' unboxen het jurkje op camera. En nu komt het állermooiste: hij is ook nog eens betaalbaar! Het jurkje kost maar 60 dollar. Nu de clubs weer open zijn, de terrassen vol en de zon in aantocht, komt het jurkje wat ons betreft enorm als geroepen!

@courtbyafeather @zara 2662/331 💕 - #zarahaul #zaradress #zara #zaraoutfit ♬ i hope ur miserable until ur dead - Nessa Barrett
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top