Fashion

Paris Jackson reageert sterk op een opmerking van Twitteraar onder emotionele foto

Een paar dagen geleden tweette Paris Jackson een foto waarop ze al knuffelend te zien was met haar haar moeder Debbie Rowe en haar vader Michael Jackson. De foto was dan wel gephotoshopped, maar dat maakte het niet minder ontroerend om te zien. Ook niet voor Paris... Het is een familieportret die ze jammer genoeg nooit meer in het echt zou kunnen maken.

Een Twitteraar reageerde op de foto van Paris met de woorden 'Creepy AF'. De gebruiker refereerde naar het feit dat de foto gephotoshopped was, aangezien Michael Jackson in 2009 al is overleden. Dit kon Paris niet aan zich voorbij laten gaan en liet weten dat het fijn is om te kunnen zien hoe het zou zijn als ze nog wel beide ouders zou hebben. 

"No, I think it's nice to dream about what it would be like to have parents, and to have it put into something I can see, even if it's a fan made edit."

Rowe heeft na de scheiding met Michael Jackson in 1999 haar ouderlijke rechten opgegeven. Dit neemt niet weg dat Paris nog steeds goed contact heeft met haar moeder. Debbie Rowe is momenteel in behandeling voor borstkanker en haar dochter steunt haar hier volledig bij. 

Fans van de actrice staan achter haar en deelde nog meer edits van Paris samen met haar vader. Mooi om te zien!

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top