Face & Sculpting

Van een Day Look naar een Date Look

Van een Day Look naar een Date Look

De lente heeft alweer een tijde z’n intrede gedaan. Door het lentezonnetje hebben we ontzettende lentekriebels gekregen. Iedereen is weer lekker vrolijk, en de mannen zien er HOT uit. Kortom, de beste tijd om te daten! Heb jij er ook weer zo’n zin in? Je leest hier hoe je in no time van een mooie natural day look in een natural date look transformeert. 

Natural Day Look

Een perfecte dagelijkse look voor de lente is een Blushed Nude look. Maak jouw gezicht op met een nude-kleurpalet voor een frisse natuurlijke uitstraling. Zo ga je te werk:

Om te beginnen breng je een goede basismake-up aan. Met de nieuwe Dream Blender van Maybelline New York breng je op een handige manier je foundation aan en blendt het extra mooi met jouw huid. Zo heb je een mooie egale ondergrond voor de rest van je make-up. Gebruik Dream Satin Liquid als basis foundation in combinatie met de Dream Blender. 

Nadat de basis is aangebracht kun je overgaan tot oogschaduw. Het nieuwe oogschaduwpalet - The Blushed Nudes - van Maybelline New York heeft maar liefst twaalf zachte tinten, perfect voor de lente. Vind je het lastig om de juiste kleuren uit te kiezen? Op de achterkant van de verpakking van het palet vind je de beste duo, trio en kwartet kleurcombinaties. Hoe fijn is dat? Voor een middaglook raden we een duo combi aan.

 


Na de ogen kun je je lippen en wangen nog een mooie kleur geven. Met de Babylips Balm & Blush sla je twee vliegen in één klap. Dit product geeft een gezonde blos en een subtiele lipkleur. Uiteraard willen we niet dat je werk voor niets is geweest, met deze tips blijft je make-up de hele dag on point.

Natural Date Look

En dan is het nu de hoogste tijd om je daglook te transformeren naar een datelook! Of je nu met een nieuwe lover een afspraakje hebt of een date avond met je vaste vriend, je wilt er goed uitzien! Over de basis make-up hoef je je nu gelukkig geen zorgen te maken, dat heb je eerder op de dag gefixt. Mannen zien ons het liefst au naturel, dus de rest hoef je alleen een beetje bij te werken of ietwat dikker aan te zetten. Voor het gemak is het wellicht handig om de focus op de ogen te leggen. Werk je oogschaduw bij door extra kleur toe te voegen. Weet je nog? Die handige kleursuggesties op de achterkant van de verpakking van het The Blushed Nudes oogschaduwpalet? De Trios en Quads combinaties zijn perfect voor de avond. Hiermee krijg je nét dat subtiele beetje extra.

Trek voor een intensere oogopslag een lijntje met een Nude Eyeliner langs de bovenste wimperrand. Tip: breng op de lippen de Superstay 24H Lip aan voor een opvallende en kissproof (dit kan van pas komen) lip look!
 

Wedden dat je (future) hubby zijn ogen niet van jouw Blushed Nude Look af kan houden?!

Deel dit artikel
Back to top