Beauty

Deze toffe haartrend uit de jaren 90 is nu ook terug

Deze toffe haartrend uit de jaren 90 is nu ook terug

De jaren 90 blijven een populaire periode om naar terug te grijpen als het gaat om haar- en make-up trends. Van metallic lipsticks tot double buns, er kwamen het afgelopen jaar al veel nineties geïnspireerde looks voorbij. En dat lijstje kunnen we vandaag weer aanvullen...

Omgekrulde punten zijn namelijk terug! Denk maar eens aan het iconische kapsel van Jennifer Aniston. Of je je haar nu naar binnen of naar buiten krult, het kan allemaal. En met Bella Hadid en Hailey Baldwin als trendsetters, kan het bijna niet anders dan dat omgekrulde lokken weer een hit worden!

 

1. The Rachel

Je hebt kapsels en je hebt 'The Rachel'. Het kan niet anders dan dat deze iconische look van Jennifer Aniston herinneringen bij je oproept. Dit najaar is ie helemaal terug en Hailey Baldwin bewijst dat deze look ook nu nog heel goed kan. 

2. Curved Bob

De bob is dit seizoen zeker een ding. Wil je helemaal on-trend ten tonele verschijnen? Ga dan voor deze omgekrulde variant die we spotten tijdens de Spring/Summer show van Jeremy Scott. 

3. Flipped Ends

nineties haar trend flipped ends

Grijp je stijltang maar weer uit de kast, want deze sleek look met naar buiten gekrulde punten uit de nineties lijkt zijn comeback te maken. Bella Hadid is er al meerdere malen mee gespot. 

 

Ga jij dit seizoen ook voor nineties haar?

 

Beeld: Brunopress
Deel dit artikel
Back to top