Fashion

British Fashion Awards 2015: de mooiste make-uplooks

British Fashion Awards 2015: de mooiste make-uplooks

Gisteren genoten we nog van de beauty looks van de AMA's 2015, vandaag hebben we alweer vers kijkvoer, namelijk de mooiste make-uplooks van de British Fashion Awards 2015 die gisteravond in het London Coliseum plaatsvonden. Tom Ford won de Red Capret award, Karl Lagerfeld kreeg de Outstanding Achievement award uitgereikt door Anna Wintour en Jourdan Dunn mocht de Model of the Year award mee naar huisnemen. 

Zoals bij iedere fashion, muziek of film awardshow, zoomen wij uitgebreid in op de beautylooks op de rode loper. Ook dit keer selecteerden wij weer een top 5 met de allermooiste looks. Welke is jouw favoriet?

Rosie Huntington-Whiteley
British Fashion Awards: de mooiste make-uplooks

De mooie rosé gouden tinten in combinatie met het bruin van de eyeliner maken deze ooglook soft en sexy. De bronzer die als een blush is aangebracht zorgt ervoor dat de huid van Rosie een heerlijk zomers gevoel heeft tijdens de koude winterse avond in Londen. 

Alexa Chung
British Fashion Awards: de mooiste make-uplooks

Hey, waar is Alexa's signature eyeliner? De it-girl lijkt op zoek te zijn naar een nieuwe look want we spotten haar steeds vaker zonder haar perfecte eyeliner, maar met een zachter lookje. Ook hier kiest ze voor een lichte bruintint op de ogen zodat de knal lip er meer uitspringt. Verfrissend en prachtig in combinatie met haar groene ogen. 

Jourdan Dunn
British Fashion Awards: de mooiste make-uplooks

We kunnen niet stoppen met staren naar dit gezicht... Een smokey eye zoals we hem allemaal wel zouoden willen. Het gebruik van zwart in de waterlijn en onder de ogen zorgt voor een eindeloze diepte van deze sexy look. Het glittertje mag ook zeker weer in de oogmake-up en maakt de oogopslag extra interessant. En de lippen? Die mogen helemaal neutraal blijven, zeker als je gezegend bent met lippen met zoveel volume. 

Rita Ora
British Fashion Awards: de mooiste make-uplooks 

Peachy peachy en nog eens peachy! Wat staat deze kleur mooi bij de huidskleur van Rita. Dit in combinatie met de dikke eyeliner bij haar donkere ogen maakt het plaatje af. 

Cheryl Fernandez-Versini
British Fashion Awards: de mooiste make-uplooks

Met zulke bambi ogen kan een look nooit misgaan. Cheryl draagt hier behoorlijk wat make-up maar dat mag op de rode loper! Heel mooi in combinatie met het klassieke kapsel ook. De wimpers van Cheryl zijn eindeloos en raken bijna haar mooie volle wenkbrauwen.  

Beeld: Getty
Deel dit artikel
Back to top