Fashion

5x zwarte boots die perfect zijn voor de herfst

5x zwarte boots die perfect zijn voor de herfst

Het is herfst, dus tijd om je zwarte boots weer uit de kast te trekken. Of nieuwe te kopen.. Either way, zwarte boots zijn perfect voor de herfst. Ze maken je outfit namelijk helemaal af én zijn vaak regen proof. Daarom laten wij je een aantal zwarte boots zien die perfect zijn voor de herfst, zodat je helemaal fashionable het seizoen doorkomt.

Zwarte boots

Zwarte boots, zoals biker boots of chelsea boots, maken je outfit helemaal af. Zeker omdat ze zwart zijn, passen ze overal bij. Daarnaast geven je ze outfit een stoere look. Zo stijl je ze onder een leuk rokje or jurkje, maar ook onder je pantalon of mom jeans. De perfecte schoen, als je het ons vraagt.

1.    Zwarte Chelsea Boots

Deze chelsea boots zijn een must have voor in de herfst. Zeker wanneer je de schoenen inspuit tegen regen, zijn ze ook geschikt voor vies weer. Ze passen onder iedere outfit en zijn heel stevig, waardoor je ze ook meerdere jaren gebruikt. Door de wollen binnenkant zitten de schoenen extra zacht én zijn ze lekker warm. ideaal voor de herfst. 

chelsea boots dr martens

Shop zwarte Dr Martens Chelsea boots Nelson

2.    Zwarte leren boots met rits

Zwarte leren boots zijn soms wat moeilijk aan te trekken zonder rits of veters. Deze boots met een rits aan de voorkant trek je gemakkelijk aan en passen wederom bij iedere outfit. Kortom, ze zijn onmisbaar in iedere schoenencollectie.

zwarte leren boots rits

Shop zwate leren boots met rits Manfield

3.    Zwarte chelsea boots lage zool

Veel chelsea boots hebben een hoge zool. Als je hier niet van houdt, bijvoorbeeld omdat je van jezelf al wat langer bent, zijn chelsea boots met een lage zool een goede oplossing. Door het elastiek aan de zijkant van de boots zijn de erg gemakkelijk aan te trekken. Ideaal, toch?

chelsea boots lage zool

Shop chelsea boots met lage zool Nelson

4.    Zwarte boots met veters

Zwarte boots zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er ook zwarte boots met veters. De veters maken je look extra stoer. Zie je nu al op tegen het eindeloze veters loshalen? Geen zorgen, deze boots hebben ook een rits waardoor je ze erg gemakkelijk aantrekt.

boots met veters

Shop boots met veters Nelson

5.    Zwarte veterboots met gespen

Zwarte boots met gespen en dikke zool geven je outfit een echte stoere look. Door de veters en de rits trek je de boots heel makkelijk aan. Spuit de boots in met een regenbestendige spray, zodat je er de herfst goed mee doorkomt.

boots met gepsen

Shop veterboots met gespen Sacha

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top