Fashion

Zo wissel je van zomer naar herfst garderobe

Zo wissel je van zomer naar herfst garderobe

Het is alweer september! Voor je het weet komt de zomer tot zijn einde en is het alweer koud en regenachtig. Je kleden tijdens het in-between seizoen kan soms knap lastig zijn. Daarom leggen wij je uit hoe je heel slim wisselt van zomer- naar herfstgarderobe.

Het is tijd om je zomergarderobe naar zolder te verbannen en ruimte te maken voor nieuwe, warmere items. Maar ruim nog niet alles op, want sommige zomerstijlen kun je ook in de herfst nog heel goed dragen. Wat je wel opbergt: alles wat zomer schreeuwt (denk: linnen en katoenen jurkjes, strapless tops, witte items in zomerse materialen). Items van zijde, denim en wat dikker katoen gaan ook in het najaar nog goed mee. Wat betreft je schoenen: berg slippers op, maar laat chique sandalen nog even staan. Die gaan in het najaar namelijk ook heel goed samen met schattige sokjes.

Investeer in de juiste items
In de zomer is je gehele outfit belangrijk - want je ziet ieder item dat je draagt - in de herfst en winter draait het allemaal om je jas. Die gaat namelijk óveral overheen en je draagt hem iedere dag. Een mooie statement coat maakt je outfit. Heb je wat minder te besteden? Ga dan, in plaats van een statement print, voor een mooie klassieke jas in bijvoorbeeld bruin of zwart. Andere items waarin je deze herfst moet investeren: een hoge laars (waarmee je die zomerjurk kunt combineren) en een turtleneck (hallo laagjes!). Bekijk hieronder de mooiste looks voor het overgangsseizoen.

 

1. White jeans

 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@songofstyle) op

2. Knit it!

3. Mini & Maxi

4. Trench Perfect

5. Blazer and Boots

 

Een bericht gedeeld door Débora Rosa (@deborabrosa) op

 

6. Next Level Layering 

 

Beeld: BrunoPress

 

Deel dit artikel
Back to top