Beauty

Dit zijn dé 5 make-up trends voor het najaar

Dit zijn dé 5 make-up trends voor het najaar

Met het weer in Nederland was het moeilijk te geloven dat het de afgelopen maanden zomer was. Maar believe it or not, de herfst staat alweer voor de deur. Hoewel we niet blij zijn met de dalende temperaturen die daarbij horen zijn we wél blij met een nieuwe dosis trends: de najaarstrends van 2017! 

Dit najaar zien we veel verschillende trends die één ding gemeen hebben: gewaagdheid. Van gewaagde kleurcombinaties à la de jaren ’80 tot metallic oogschaduw: alles mag en alles kan. Wat is jouw favoriete najaarstrend? 

Sundown eyes

Sundown eyes zijn de kleurrijke variant van smokey eyes. Met deze oogschaduw look creër je een zwoele zonsondergang op je ogen. Om deze look te creëren is het mooi om voor tinten als bordeauxrood, paars en donkerblauw te kiezen. Wanneer je je ogen echt wilt laten poppen is het ook mooi om de kleur terug te laten komen in de waterlijn van je ogen, zoals Lucy Hale hieronder laat zien. Voor een meer daytime look kun je de felle kleuren inwisselen voor een meer neutrale kleur, zoals terracotta. 
lucy hale sundown eyes fall 2017
Bron: Instagram @kdeenihan

Mega metallic

Metallic is zo'n trend die komt en gaat. Voor dit najaar is het weer helemaal hot, zowel op je lippen als op je ogen. Metallic oogschaduw geeft je look meteen een glam uitstraling. Om de look af te maken zet je een strakke eyeliner tegen je wimperrand aan. 
lily collins metallic eyeshadow fall 2017 trend
Bron: Instagram @lilyjcollins
 

Minimalist liner

Eyeliner kan echt de eyecatcher van je make-up zijn. Make-up artists kiezen er dit najaar voor om een minimalistische, maar toch opvallende eyeliner te zetten.  Hierbij wordt er gebruik gemaakt van veel grafische vormen: Zoë Kravitz gaat voor een omlijnde cat eye die ze afmaakt met een klein stipje. 
zoe kravitz minimalist eyeliner fall 2017
Bron: Instagram @zoeisabellakravitz

Blurred lips

De look die je krijgt wanneer je net een hamburger hebt gegeten met lippenstift op is precies wat je dit najaar wilt bereiken. Deze trend is dan ook makkelijk om thuis na te maken: allereerst breng je je lippenstift aan zoals je dat normaal ook zou doen. In plaats van voorzichtig te deppen met een tissue om het mat te maken blijf je nu deppen totdat je lippenstift mooi egaal vervaagd is. Easy, toch?
beyonce blurred lips trend fall 2017
Bron: Instagram @Beyoncé

Two toned eyes

Deze najaarstrend is helemaal in de jaren '80 stijl. In plaats van oogschaduwtinten die perfect op elkaar aansluiten gaan we dit najaar voor twee compleet verschillende kleuren. Shay Mitchell gaat hier voor een subtiele two toned eyelook en combineert bruin met een zachte roze kleur. 

shay mitchell two toned eyeshadow look fall 2017
Bron: Instagram @patrickta

 

Deel dit artikel
Back to top