Fashion

Deze schoenen zijn helemaal hip dit najaar

Deze schoenen zijn helemaal hip dit najaar

Dit najaar zijn er weer heel wat nieuwe schoenentrends. We zien een verandering in de vorm van de neuzen, maar ook komen er nieuwe edgy stijlen bij. Maar ook schoenen die begin dit jaar een entree maakten, worden steeds groter. Wij nemen jullie mee in de nieuwe trends voor deze herfst en winter. Kijk gauw verder!

Schoenen najaar

1. Puntig en carré - €34,96

De meest populaire schoenen die we dit najaar gaan zien zijn toch wel de puntige schoenen of de schoenen met een vierkante carré-neus. Denk aan boots, pumps of loafers. Dit moedeseizoen krijgen ze dus een scherp of hoekig puntje. Een gedurfde neus, maar wel een schoen die je in je garderobe wilt hebben. Het geeft net even wat extra. Wat dacht je van deze van Na-kd? Wij zijn dol op lak.

 

lak hak

 

2. Biker boots - €80,46

Ook dit najaar zijn de biker boots weer helemaal hot and happening. Ze vliegen als warme broodjes over de toonbank. Je herkent ze meteen aan de gespen, grove zolen en de wat bredere pasvorm. Ze zijn stijlvol, maar ook een tikkeltje alternatief. Maar wel in een good way natuurlijk. Ze geven ook nog eens heerlijke warme voeten. Wat wil je nog meer?

biker boots

 

3. Chunky en klassieke loafers - €48,96

Een paar loafertjes komt altijd van pas, vind je niet? Ook dit najaar zijn ze niet te missen. In plaats van een stoere loafer, gaan we dit jaar voor een klassieke en vooral chunky variant. Ga voor een charmante hak of een met een beetje bond. Lekker warm aan de voeten. Oh ja en voor wie durft, doe een paar dikke sokken aan in de loafer. Zo maak je een echt fashion-statement.

loafer

 

 

4. Cowboylaarzen - €48,96

We gaan voor western chic! Een schoenentrend die nooit echt weg is geweest. Er is niet een bepaald model die eruit spring, dus ga vooral voor een model dat echt bij jou past. Van een kniehoge laars tot een enkellaars. Draag ze op de meest verschillende manieren. Voor welke ga jij?

cowboyboots

 

5. Retro - €17,47

We gaan terug in de tijd. Terug naar de old skool vibes. Deze herfst en winter zie je snwakers in de meest verschillende kleuren. Van hoog tot runners. Maar ook de sneakers met klittenband zijn populair. Ken je de retro-pump al? Deze kun je herkennen aan een blokhak en franjes. Denk aan gespen en veertjes. Durf jij voor deze trend te gaan?

retro sneaker

 

6. Mettalic - € 34,96

Net als bij de kledingtrends is metallic ook bij de schoenen een grote trend. Reflecterende en vooral shiny items mogen niet ontbreken in jouw garderobe. Van laarzen tot loafes. Het kan allemaal. Niet alleen zilver gaan we zien, maar ook andere toffe kleuren als paars of roze. Fantastisch onder een jeans of jurk.

pumps zilver

 

7. Comfy - €169,99

Voor als je deze trend totaal gemist hebt. Uggs zijn weer helemaal in! Heerlijk comfy en zijn ook nog eens heerlijk warm. Jouw everyday look is gelijk compleet. Ook vachtlaarstjes of pantoffels ga je volop zien. Voor welke schoen ga jij?

ugg

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top