Interior

Meer comfort in de badkamer? Zo creëer je dat

Meer comfort in de badkamer? Zo creëer je dat

Ben jij toe aan meer comfort in je badkamer? Niets is fijner dan een relaxte sfeer in de ruimte waar je dagelijks begint en eindigt. Je hoeft niet naar een wellness centrum om te relaxen… Dat kan gewoon thuis! In dit artikel geven we je tips om jouw badkamer om te toveren tot een oase van rust en comfort.

Sfeerverlichting

Niets is zo sfeervol als goede verlichting in de badkamer. Kies voor warme, zachte kleuren om een ontspannen sfeer te creëren. Denk hierbij aan dimmers, kaarsen of een lamp met een zachte kap. Zo creëer je een ambiance die past bij een luxe spa.

Geurkaarsen en diffusers

Geuren hebben een grote invloed op onze gemoedstoestand. Geurkaarsen of diffusers met lavendel-, kamille- of jasmijngeur hebben bijvoorbeeld een ontspannende werking. Wil je juist energie krijgen van je badkamer? Kies dan voor frisse, opwekkende geuren zoals citrus of mint.

Een sunshower

Heb je wel eens van een sunshower gehoord? Het is een apparaat wat in je douche geplaatst kan worden, wat een heerlijke warmte creert. In plaats van alleen warm te worden door het water waar je mee doucht, krijg je met een sunshower van Tegeldepot ook een warme lucht tegen je aan. Als je klimaatbewuster wilt zijn, kan je met een sunshower douchen met minder warm water en toch lekker warm zijn! De sunshower werkt namelijk gewoon op elektriciteit.

Comfortabele badjassen en handdoeken

Niets is zo fijn als na een ontspannende douche of bad jezelf om te hullen in een zachte, comfortabele badjas. Kies voor kwalitatieve handdoeken en badjassen die zacht aanvoelen op je huid en je omringen met comfort. Gaan voor duurdere handdoeken en badjassen zorgt er niet alleen voor dat ze zacht aanvoelen, ze gaan ook langer mee!

Natuurlijke elementen

Haal de natuur naar binnen in je badkamer. Planten en bloemen geven niet alleen een mooie uitstraling aan de ruimte, maar hebben ook een rustgevend effect. Kies voor planten die gedijen in een vochtige omgeving, zoals de Alocasia, Sansevieria of Lepelplant.

Een bad 

Niets is zo ontspannend als een warm bad na een lange dag. Kom even helemaal tot rust, en geniet van muziek of een film, of doe juist even helemaal niets! Als je ervoor kiest om een bad te kopen bij Tegeldepot, kun je ook kiezen voor een vrijstaand bad voor een extra luxe uitstraling. Een warm bad is een erg fijne manier om te relaxen, gewoon lekker thuis! 

Deel dit artikel
Back to top