Fashion

Zo combineer je een oversized top

Zo combineer je een oversized top

Een oversized jeans combineren lijkt een stuk simpeler dan wanneer het om een oversized top gaat. Wat zijn de mogelijkheden? Wel zo fijn om je vers ingeslagen top op meerdere manieren te kunnen stijlen. Hoog tijd om alle opties eens op een rijtje te zetten.

Oversized tops stylen

Je kent het wel: je hebt de perfecte outfit samengesteld, kijkt naar buiten en ziet dat het weer niet echt meezit. Zucht, nu moet je weer kledingstukken verwisselen. Met wisselvallig weer kan het dan ook fijn zijn om wat meerdere stijlopties in je hoofd te hebben – en dat type weer speelt nu eenmaal vaak op in de lente. Hoog tijd om alle mogelijkheden voor het stylen van een oversized top eens te bekijken. Of het nu regent of warm is, jij kunt ‘m hoe dan ook gaan dragen.

Met een oversized jeans

Een klassieker: een grote top met een losse broek. Het heeft wat weg van de 90’s. Een nonchalante stijl die het altijd goed doet en er effortless uitziet. Ideaal voor naar een festival of andere gelegenheid waar je toch enigszins comfy gekleed wilt zijn.

Met een mini-skirt

De minirokjes zijn terug van weggeweest en bijna net zo’n moelijk item om te combineren. Gelukkig gaat ie hand in hand met een oversized top. Je creërt dan een look die zowel casual als chic is. Een mini-skirt is niet het meest praktische item om te dragen, maar kan wel variatie bieden en een ideaal item zijn om op toepasselijke gelegenheden te dragen, zoals op een date.

Als een jurkje

Is de oversized top lang genoeg? Dan kun je ‘m als een shirt dress dragen. Lekker noncha en toch weer een tikkeltje anders. Eventueel kun je je look nog aanvullen met een groot vallende jas. Een leather jacket zou er bijvoorbeeld perfect bij staan.

Ook interessant: dit zijn absoluut tijdloze fashion trends

 

 

 

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top