Lifestyle

Even voorstellen: Premium Protect luiers van Pampers

Even voorstellen: Premium Protect luiers van Pampers

Baby’s hebben veel luiers nodig. In hun eerste levensjaar zelfs gemiddeld wel zeven per dag! Je wilt natuurlijk de beste luier voor je kindje. Hij of zij moet er soepel in kunnen bewegen en zich er comfortabel in voelen. Het is ook fijn als het je kleintje dag en nacht droog houdt. Dat kan namelijk vervelende kwaaltjes als luieruitslag voorkomen. De Pampers Premium Protect zijn fijne babybroekjes voor je kleine spruit.

Premium Protect luiers van Pampers

Lees ook: 10 x cadeaus voor new moms (en niet voor de baby)

Pampers

Pampers is waarschijnlijk het bekendste luiermerk ter wereld. Het wordt zelfs door veel mensen als synoniem gebruikt voor luiers. Het merk maakt al sinds de jaren ‘50 babybroekjes voor de allerkleinsten. Ze staan bekend om hun comfort en hoge kwaliteit.

Pampers Premium Protection

Pampers heeft verschillende lijnen. Eén daarvan is de Premium Protection lijn. Deze luiers van Pampers zijn comfortabel en zacht. Ze hebben flexibele zijkanten die met je kleintje meebewegen. Hierdoor blijven ze goed zitten.

De babybroekjes sluiten niet helemaal tot aan de navel. Dit zorgt ervoor dat het de gevoelige huid rond de navel niet irriteert. Zo beschermen de luiers het kwetsbare huidje van je kind.

De luiers hebben een DermaComfort toplaag met poriën. Deze laag houdt urine en ontlasting in de kern vast, zodat het niet in aanraking komt met het huidje van je kindje. Het drievoudige beschermingssysteem absorbeert urine supersnel. Dit voorkomt dat het babybroekje rond de taille en de beentjes gaat lekken. Zo blijft je kleintje droog.

Huilt je baby, maar weet je niet precies waarom? De handige urine-indicator in de Premium Protection luiers verkleurt van geel naar blauw als jouw kleine spruit een poepje of plasje heeft gedaan. Zo zie je meteen dat het tijd is voor een verschoning. De luiers zijn dermatologisch getest en bevatten geen allergenen. Je kindje krijgt er dus geen allergische reacties van.

Billendoekjes en luierbroekjes

Het merk Pampers richt zich overigens niet alleen op luiers. Ze maken ook billendoekjes, en luierbroekjes.

Billendoekjes

Billendoekjes zijn vochtige doekjes om de billetjes van je baby schoon te maken. Omdat je kindje een gevoelige huid heeft, is het belangrijk dat doekjes niet irriteren. De billendoekjes van Pampers zijn gemaakt van zachte materialen als polyester. Dit is een materiaal met vezels die zacht en comfortabel aanvoelen en vocht absorberen, zodat je kleintje goed droog wordt.

Luierbroekjes

Luierbroekjes worden meestal gebruikt voor zindelijkheidstraining. Je kindje kan hem zelf aan en uit doen en daardoor zelfstandig naar het potje. Mocht hij of zij een ongelukje hebben dan belandt dit in het broekje en niet in bed. Deze luiers zijn gemaakt van vochtabsorberend materiaal, zoals cellulose, en hebben een elastische tailleband en flexibele elastieken voor een optimale pasvorm.

Expert op het gebied van babyspullen

Het merk Pampers heeft zich in zeventig jaar ontwikkeld tot expert op het gebied van babyspullen. De producten worden uitgebreid getest op veiligheid en comfort en moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Zo ook de Premium Protect luiers, billendoekjes en luierbroekjes. Hierdoor heb jij het beste voor je kind.

Beeld: Kruidvat
Deel dit artikel
Back to top