Fashion

Halle kiest voor ecologische luiers

Sommige celebrities denken erg goed aan het milieu. Neem nou Gwyneth Paltrow, voor haar alleen maar ecologische producten. En het lijkt erop dat Halle Berry haar voorbeeld volgt. De actrice wil eco-luiers!

Vroeger kwam ik als baby ervan af met een theedoek, die na elke grote of kleine boodschap in kokend heet water werd schoongemaakt. Dat waren nog eens tijden! Tegenwoordig worden kersverse mamma’s overspoeld met plastic Pampers. Gelukkig zijn er ook mensen die aan het milieu denken. Ecologische luiers schijnen helemaal je-van-het te zijn en Halle ziet er wel iets in.

Halle Berry wil alleen maar eco-luiers

Ondanks dat de actrice nog vijf maanden te gaan heeft, is ze nu al druk bezig met de voorbereidingen. De kinderkamer is bijna zo goed als af en nu is het dus zoeken naar dé perfecte luier. En ze heeft er al eentje op het oog: de biologisch afbreekbare wegwerpluier. Milieufreaks zweren erbij. "We zijn nu bezig met de babykamer en daar wordt het ook allemaal milieuvriendelijk. Ik ga mijn best doen om zo veel mogelijk milieuvriendelijke producten te gebruiken."

Slaat Halle nu niet een beetje door?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top