Fashion

Shop ze snel voor de feestdagen: de gaafste glitter outfits

Shop ze snel voor de feestdagen: de gaafste glitter outfits

De feestdagen komen al sneller dan je denkt en over iets minder dan zestig dagen is het al Kerst (can't wait). Heerlijk eten, genieten met je familie en vrienden. Het is voor velen de mooiste, maar ook meest stressvolle tijd van het jaar. The main problem being: wat. doe. ik. aan. We begrijpen je dilemma helemaal, en om eens - in tegenstelling tot alle andere jaren - geen stress te hebben om je feestdagen-outfit, hebben we nú alvast de tofste glitter outfits voor je uitgezocht. 

Zo kun je alvast beginnen met shoppen en heb je over zestig dagen de perfecte outfit al wekenlang in de kast hangen. 

Glitter, glitter, glitter

Jammer genoeg zien we op dagelijkse basis veel te weinig glitter. Sommige mensen durven het aan, maar anderen laten hun glitter outfit liever hangen voor een mooie feestdag (of toch tijdens een heerlijk avondje uit). Anyways, glitter outfits zijn er in alle kleuren, soorten en maten, dus je hebt in ieder geval keuze genoeg. We hebben zo veel mogelijk inspi voor je bij elkaar gesprokkeld, zodat je lekker kan gaan shoppen en kan genieten wanneer je je mooiste glitterpak voor de zoveelste keer aanpast omdat 'ie zo mooi is. We got you. 

Jurken

Bodycon jurken tijdens de feestdagen zijn een absolute score. Hoewel het wat minder lekker zit, wanneer je gaat genieten van een fijn feestmaal, is het voor een echte fuif een perfecte jurk. Maar, wat dacht je van een bodycon dress met glitter? Beter kan het niet worden. Iets minder fan van zo'n tight fit? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een prachtige wijdere jurk met wederom een heleboel glitters. 

Bodyconjurk met pailletten
Bodyconjurk met pailletten bij Hm.com
Jurk met pailletten
Jurk met pailletten bij Hm.com
Jurk met pailletten
Jurk met pailletten bij Hm.com

Glitter broeken en tops

Vind je een jurkje tijdens de feestdagen nu eigenlijk helemaal niets, maar wil je toch glitter all over hebben? Glitter broeken zijn je BFF's. Ook deze vindt je in verschillende soorten en kleuren en hebben vaak een pantalon vibe. Helemaal tof als je ervoor kiest om ook een glitter top erop te doen. Laten we het maar zo stellen: van glitter kun je eigenlijk nooit genoeg hebben. 

Broek met pailletten
Broek met pailletten bij Hm.com
Broek met pailletten
Broek met pailletten bij Hm.com
Sequined crop top
Sequined crop top bij Hm.com
Crop top met pailletten
Crop top met pailletten bij Hm.com

 

Beeld: Getty, Pinterest
Deel dit artikel
Back to top