Fashion

Dit zijn de leukste broekpakken voor de herfst van 2022

Dit zijn de leukste broekpakken voor de herfst van 2022

Broekpakken zijn on trend. Ze zijn in verschillende soorten en kleuren te verkrijgen. Wat deze pantsuits écht leuk maken is dat ze te combineren vallen met allerlei soorten crop tops, accessoires, hakken en sneakers. We krijgen er niet genoeg van! We hebben de leukste broekpakken in de spotlight gezet zodat jij up-to-date blijft met de huidige stijl.

1. Mix & match felle oversized blazer & getailleerde broek met wijde pijpen en naaddetail 

Met deze felle kleuren oog jij niks anders dan vurig, overheersend en confident. De blazer heeft een open kraag waar een crop top perfect onder past. De high waist broek heeft een strakke bovenkant en wijde pijpen. Totally 70’s vibes! Tip: wil je uitgaan in dit broekpak? Draag een glitterachtige crop top onder de blazer om er zowel classy als sexy uit te zien. De oversized blazer is te koop voor €38, en de getailleerde broek met wijde pijpen scoor je al voor €25.

blazer

broek

2. Getailleerde blazer met obi centuur & getailleerde broek met wijde pijpen 

Wit en zwart zijn twee kleuren die nooit uit de mode gaan. Zo maakt Gigi Hadid keer op keer een fashion statement door een white pantsuit te dragen. Ook zagen we Katie Holmes in een wit broekpak met barbiecore-roze hakken. Met dit broekpak van Boohoo straal je net zo mooi. De obi riem heeft een onderscheidende en unieke vibe. Volg de hot trend door de broek met wijde pijpen te dragen! Draag sneakers of hakken onder dit pak: you’re ready to shine. De getailleerde blazer met obi centuur is te koop voor €35, en de getailleerde broek met wijde pijpen is te koop voor €25.

blazer

broek

3. Satijnen blazer met gedrapeerde voorkant  & geprinte satijnen pantalon met hoge taille

Er is iets wat dit satijnen broekpak zó uniek maakt. Is het de satijnen stof? Is het de flowy stof? Is het de metallic kleur? Wat het ook is: wij weten zeker dat als je dit broekpak draagt, je altijd in de spotlight staat. Vergeet de bijpassende accessoires. In dit broekpak ben je zelf een lopende accessoire! De blazer kost €65,97 en voor de pantalon betaal je €45,57.

blazer

broek

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top