Fashion

Nikkie de Jager deelt romantische video van bruiloft

Nikkie de Jager deelt romantische video van bruiloft

Nikkie de Jager kennen we als YouTuber NikkieTutorials. Ze is al heel lang samen met Dylan Drossaers en die liefde bezegelden ze afgelopen week met een huwelijk. En daar deelt ze nu de trouwvideo van.

Nikkie De Jager en Dylan Drossaers getrouwd

“06-09-2022 💍 Mr. & Mrs. Tutorials 👩🏼‍❤️‍👨🏼”, zo schreef het pasgetrouwde koppel op hun Instagram-pages, gevolgd door wat romantische foto’s van deze bijzondere dag. “Ik kan niet wachten om volgende week meer met jullie te delen”, schreef Nikkie ook. En nu is het eindelijk zo ver! Eerder vertelde Nikkie in een TikTok-video al welke designer haar trouwjurk maakte. In een YouTube-video krijgen we nóg meer details. “Altijd als ik aan mijn droomjurk dacht, dacht ik aan een smalle taille en veel sparks”, vertelt ze. Viktor & Rolf schetsten drie jurken voor de influencer en twee van die schetsen werden de basis voor haar jurk. “Dat was mijn droomjurk.”

Nikkie en Jeroen Kijk in de Vegte

Het huwelijk van Miss Tutorials en Dylan Drossaers kan niet anders dan sprookjesachtig zijn geweest. Zo heeft radiopresentator en voice-over Jeroen Kijk in de Vegte Nikkie en Dylan tot man en vrouw benoemd. Jeroen en Nikkie leerden elkaar kennen tijdens de opnames van Wie is de Mol? en daar hielden ze een hechte vriendschap aan over.

Nikkie de Jager-Drossaers

Toen het bruidspaar aankwam, zong Davina Michelle het nummer Always Remember Us This Way, dat Lady Gaga zingt in de film A Star is Born. “Ik vroeg Davina of ze dit nummer wilde zingen als wij aan zouden komen en ze zei ja!” De bruidstaart werd gemaakt door Robèrt van Beckhoven. Verder vertelde Miss Tutorials in de video dat zij de achternaam van haar man achter haar eigen naam heeft gezet. "Dus ik heet voortaan Nikkie de Jager-Drossaers."

Telefoon inleveren

Tot slot moest iedereen op het feest zijn telefoon inleveren. “Als je deze video kijkt ter inspiratie voor je eigen bruiloft, heb ik een tip. We lieten al onze gasten hun telefoon inleveren bij onze wedding planner. We deden dit zodat we echt in het moment zouden leven. We wilden niet dat mensen deze magische dag via hun telefoon zouden beleven. We wilden dat mensen in het moment zouden leven en ons huwelijk zouden vieren. Als je van dit filmpje een tip wilt onthouden, laat het deze zijn.”

 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top